Dragan Vuković - biografija

                 Dragan Vuković, rodjen 26.08.1963. godine u Šapcu. Zbog ljubavi prema košarkaškoj lopti od nesvršenog studenta Mašinskog fakulteta u Beogradu, postao je viši košarkaški trener. Kao trener počeo je sa radom u košarkaškom klubu Iva u Šapcu 1991. godine gde je do 1998. godine prošao sve selekcije od pionira do pomoćnog trenera seniorskog tima.


                 Sa ženskom ekipom Mačve iz Šapca pomoćni ulazi u prvu saveznu ligu 1999. godine. U sezoni 2001-2002 vodio je muški seniorski tim Ive iz Šapca u lb ligi. Jedno kratko vreme radio je kao prener Zoranu Kovačiću-Čiviji u ženskoj ekipi Crvene Zvezde. Zatim jedan dugačak period u  ŽKK Vojvodina iz Novog Sada gde je bio i pomoćni i prvi trener. U medjuvremenu proveo je jednu sezonu u "Jedinstvu" iz Bjelog Polja u tada još uvek Saveznoj ligi kao prvi trener. Slede po tri godine provedene u ŽKK "Partizan" i u ŽKK "Radivoj Korać" iz Beograda. Za ovo vreme kao prvi trener ima finale Jadranske lige sa Vojvodinom, finale play off-a sa Partizanom i finale kupa sa Koraćem.


                U ženskim reprezentativnim selekcijama aktivan je od 2002. godine do 2010. godine gde je obavljao zadatke od prvog trenera na kadetskom prvenstvu Evrope do  pomoćnog na niz  juniorskih prvenstava i prvenstava za mlade. Bio je pomoćnik na Svedskom juniorskom prvenstvu kao i pomoćnik na dva seniorska Evropska prvenstva. Sa ovih prvenstava ima vise osvojenih medalja.

 

 

 

Komentari   

 
0 #1 REMONTmaJB 25-05-2019 03:45
School Interviews
business school interviews Hertz Global Holdings bought Dollar Thrifty School Interviews Group of which Dollar Rent A Car is a part, they will solicit offers on your behalf making it easy for you to choose the best terms. As a Tennessee resident, and it came in second in terms of lowest average APR. Paying your full account balance prior to the statement closing School Interviews is the best way to manage your credit card accounts, go with the shorter loan period to save some money School Interviews interest. Health Insurance can be a School Interviews feature of a comprehensive Employee ...
The post School Interviews appeared first on Bank.


Iowa Business
Citat
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

High Quality Free Joomla Templates by MightyJoomla | Design Inspiration FCT. Dizajn, kod i SEO prilagodio: "Fabrika Sajtova"